HOIDAMME myyntitoimeksinnot luotettavasti alusta loppuun. ARVIOIMME asunnon yksilöllisesti paikan päällä tutustuen kokonaisuuteen. Sopimuksen teon jälkeen hankimme tarvittavat dokumentit myyntiin liittyen, oululainen ammattivalokuvaaja hoitaa kokonaisuuden kuvauksen ja me teemme laadukkaat myynti-ilmoitukset ja muun myyntimateriaalin. MARKKINOINTI tapahtuu omissa kontaktiverkostoissa, sosiaalisessa mediassa, internetissä (mm. etuovi.com ) ja muissa käytössämme olevissa markkinointikanavissa. Kohde-esittelyt järjestetään asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

Myyjän ja ostajan kanssa hoidetaan tarjousneuvottelut ja kaupankäynti loppuun saakka ja olemme käytössänne vielä kaupanteon jälkeenkin.

OSTOTOIMEKSIANNOT Kerrotte meille sen mistä ja millaisen uuden kodin haluatte niin me hoidamme sopivien vaihtoehtojen kartoituksen ja neuvottelemme kanssanne uuden kodin oston Teille vaivattomasti ja edullisesti.

VUOKRAUSTOIMEKSIANNOT Olipa sitten kyseessä asuinhuoneiston, -kiinteistön tai esimerkiksi toimitilojen vuokraukset niin olemme käytettävissä.

HOIDAMME MYÖS arviokirjat, kauppakirjat ja konsultointipalvelut kiinteistöasioissa.

IKÄIHMISTEN PALVELUT Iäkkäimmille asiakkaillemme palveluna myös asumiseen liityvät tukipalvelut eri muodoissa, kuten ostettavan huoneiston kartoitus erilaisten tarpeiden kartoittamiseksi.

Välityspalkkiomme on 3,5% huoneiston velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2500 €.

Asiakirjat+kohteen kuvaus+markkinointi 290 €

Hinnat sisältävät alv 24%